KTÜ'DEN BAŞKAN ELÇİNE' ZİYARET

Genel 16/06/2023 23:15

Belediye Başkanımız Sayın Demirhan Elçin’i, KTÜ Heyelan Uygulamaları ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Sn. Arzu Fırat Ersoy ve Prof. Dr. Sn. Hakan Ersoy beraberindeki teknik heyet ile birlikte ziyaret etti.

Miralay Şükrü Bey Caddesinde binalar ve inşaatlarda tehlike arz eden durumlar ve de asfalttaki çatlaklarının sebebinin incelenmesi için;

Belediyemizce AFAD İl Müdürlüğüne talepte bulunulması üzerine, AFAD tarafından KTÜ Heyelan Uygulamaları ve Araştırma Merkezinden Jeoloji Mühendisi Prof. Dr. Arzu Fırat Ersoy, Jeoloji Mühendisi Prof. Dr. Hakan Ersoy ve beraberindeki teknik ekip şehrimize gelerek Miralay Şükrü Bey Caddesindeki binalar, inşaatler ve asfaltta incelemeler bulundu. Gözlemleri sonucunda hazırlayacakları teknik rapor doğrultusunda aksiyon alınacak.

Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette bir süre sohbet edildikten sonra hatıra fotoğrafı çekildi